Hirdetések 2024. január 21-én

  1. Ferenc pápa 2020-ban hozott rendelkezése szerint a mai napon Isten Igéjének vasárnapját tartjuk.
  2. Ma kezdődik az Ökumenikus imahét a keresztények egységéért. Az imahét mottója: „Szeresd az Urat, a te Istenedet… és felebarátodat, mint magadat” és az Irgalmas szamaritánus példabeszéde (Lk 10,27). Kerületünkben, a Mátyásföld-Cinkota-Árpádföld területen minden nap lesznek ökumenikus istentiszteletek, hétfőtől péntekig este 6-kor, szombaton és vasárnap du. 4 órakor. Ennek rendje a faliújságon és itt látható. Hétfőn a Cinkotai Baptista imaházban lesz az első. A Mátyásföldi Katolikus templomban pénteken este lesz istentisztelet a szentmise helyett (igeh.: Eszes Zoltán baptista lelkész). Az alkalmak végén idén nem tartunk agapét, kivéve csütörtököt, amikor a cinkotai evangélikus közösségi házban lesz agapé, amihez hozzá lehet járulni. A kerületi záró istentisztelet jövő vasárnap du. 4 órakor lesz a Mátyásföldi Református templomban. Az imafüzet letölthető: https://meot.hu/dokumentumok/2023keresztyen/ImahetiFuzet2024.pdf
  3. Az ökumenikus imahét miatt kedden a felnőtt katekézis elmarad!
  4. A mátyásföldi Cserkészcsapat nagyszabású bált rendez január 27-én, szombaton 35 éves jubileuma alkalmából. Erre hívják a mátyásföldi egyházközség tagjait is. Jegyek vásárolhatók a ma esti mise után a közösségi házban vagy pénteken 17.30-20.00 között. További részletek a faliújságon és a Facebook eseményben.
  5. A plébániai Gyermekfarsangot február 3-án, szombaton du. 4-7 óra között tartjuk a Közösségi Házban változatos programokkal, amire az alsós és felsős gyerekeket is várjuk!
  6. Ismét indul Alpha csoport a plébánián. Ha van a környezetedben vagy a családodban, aki nem vallásgyakorló, de érdekelheti őt keresztény hitünk bemutatása, vagy már egy ideje templomba járó, de a vallásos nevelés kimaradt az életéből, hívd el, vagy gyere el! Február 5-én, hétfőn kezdődik, este 7-től 9-ig és 12 egymást követő hétfőn tart! Szórólap vihető a kórus alatti asztalról. A honlapunkon bővebben lehet olvasni róla.
  7. A Mirákulum Amatőr Színkör vidám, farsangi hangulatú ajándék előadást tart, Nosztalgia kávéház címmel a Közösségi Házban, február 11-én délután fél öt órai kezdettel. Az előadás 50 perces. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
  8. Gyóntatás a héten nem lesz.
Hirdetések – 2024.01.21.