Hirdetések 2024. január 28-án

  1. Az ökumenikus imahét kerületi záró istentisztelete a Mátyásföldi Református templomban lesz (Baross Gábor u. 23.) ma vasárnap du. 4 órakor. Az ökumenikus imaalkalmak igehirdetéseinek hangfelvételei meghallgathatóak a honlapunkon, ahol az év során elhangzott vasárnapi szentbeszédek is egész évben elérhetőek: https://matyasfoldi-plebania.hu/uncategorized/szentbeszedek-2024
  2. Hétfőn Nyugdíjas Klub lesz a Közösségi Házban ½ 10-től ½ 12-ig.
  3. Febr. 2-án, pénteken Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepe (Urunk bemutatása a templomban), 40 nappal karácsony napja után. Az ünnepi misét gyertyaszenteléssel és templomon belüli körmenettel este 6 órakor tartjuk.
  4. A plébániai Gyermekfarsangot február 3-án, szombaton du. 4-7 óra között tartjuk a Közösségi Házban változatos programokkal, amire az alsós és felsős gyerekeket is várjuk! Az érkező családoktól szeretnénk kérni egy-egy tálca süteményt v. szendvicset v. gyümölcsöt v. nassolnivalót illetve üdítőt. ½ 4-től lehet érkezni, a programot 4-kor kezdjük.
  5. Szombaton lesz Szent Balázs napja. Ezért szombat este és a vasárnapi misék végén Balázs-áldást adunk.
  6. Ismét indul Alpha csoport a plébánián. Ha van a környezetedben vagy a családodban, aki nem vallásgyakorló, de érdekelheti őt keresztény hitünk bemutatása, vagy már egy ideje templomba járó, de a vallásos nevelés kimaradt az életéből, hívd el, vagy gyere el! Február 5-én, hétfőn kezdődik, este 7-től 9-ig és 12 egymást követő hétfőn tart! Szórólap vihető a kórus alatti asztalról. A honlapunkon bővebben lehet olvasni róla.
  7. A Mirákulum Amatőr Színkör vidám, farsangi hangulatú ajándék előadást tart, Nosztalgia kávéház címmel a Közösségi Házban, február 11-én délután fél öt órai kezdettel. Az előadás 50 perces. Minden érdeklődőt szeretettel várunk
  8. Gyóntatás szerdán nem lesz, pénteken pedig az esti mise után.
Hirdetések – 2024.01.28.